Uncategorized
martynov  

AppsGeyser, Ücretsiz Android Uygulamalar Oluşturabilmeniz İçin Birbirinden İlginç 14 Farklı Şablon Sunuyor

AppsGeyser, sıfırdan android uygulamalar yapmak isteyen herkese yardımcı olmak için oluşturulmuş çevrimiçi uygulama yapma platformudur. AppsGeyser’in amacı, hiç bir teknik bilgi ve deneyime sahip olmayan kişilerin ücretsiz AppsGeyser Android uygulama şablonlarını kullanarak istedikleri Android uygulamalarını hiçbir ücret ödemeden oluşturabilmelerine imkân tanımaktır.

android app building template tools
android app building template tools

AppsGeyser neden bu kadar farklı şablon stilleri sunuyor?

Açıkçası, uygulamaları kullanan kitleler çeşitlilik göstermektedir ve hem uygulama geliştiriciler hem de uygulama kullanıcılarının farklı ihtiyaçlarını karşılamak için farklı formatlar en doğru seçimdir. Biraz daha açmak gerekirse, kuaförlükle ilgili bir uygulama oluşturmak için basit URL bağlantı şablonunu seçebilirsiniz. Bu gerçekten ilginç olacaktır ve mobil cihazlar için optimize edilmiş web siteniz sadece birkaç tıklamayla bir Android uygulamasına dönüştürülecektir ve bu durum mevcut müşterileriniz için harika birşey olabilir fakat saç stilleri hakkında daha fazla şey öğrenmek isteyen insanlar ne olacak? Belki YouTube üzerinden saç stilleriyle ilgi kişisel bir rehber oluşturarak işinize görsel açıdan daha fazla değer katabilir ya da blog tarzı bir uygulama oluşturarak daha kişisel şeyler oluşturabilirsiniz. Sadece bir işle uğraşmanız tek bir uygulamaya sahip olacağınız anlamına gelmez, fikirlerinizi daha da genişletebilir ve bu sayede uygulama kitlenizi ve kazancınızı artırabilirsiniz.

Şu anda ne tür ücretsiz Android uygulaması oluşturma şablonları mevcut?

1: Tarayıcı Uygulaması – Tarayıcı uygulaması aracı, uygulamadan çıkmalarına gerek kalmadan kullanıcıların çeşitli web kaynakları arasında gezinmelerine izin verir. Bu uygulama, uygulama yapıcının önceden ayarladığı bağlantıların yanı sıra kullanıcıların uygulama içinden çeşitli web sitelerine erişebilmesine imkan tanıyan bir adres çubuğuna da sahiptir.

2: RSS Uygulaması – Özel uygulama olarak ta bilinen RSS uygulama aracı, seçilen bir konu hakkında gerçek zamanlı haberler almak için uygulama geliştiricilerinin önceden ayarlanmış aramalar oluşturabilmelerine izin verir. Bu uygulama sayesinde, blog ya da haber siteleri gibi web sitelerinin RSS akışlarına bağlanılabilir.

3: YouTube Video Uygulaması – YouTube uygulama aracı, uygulama geliştiricilerinin video web ile açılan ve görsel açıdan etkileyici uygulamalar oluşturabilmelerini sağlar.

4: Web Sitesi Uygulaması – Web sitesi uygulaması oluşturma aracı, en çok kullanılan uygulama aracıdır. Bu uygulama, uygulama geliştiricilerinin mobil kullanım için optimize edilmiş mevcut web siteleriyle bağlantılıdır.

5: PDF veya Doc Uygulaması – PDF veya Doc uygulaması ile kullanıcılar, büyük dökümanları uygulamalarına yükleyebilme kabiliyetine sahip olurlar. Bu özellik, kullanıcılarına dosyalarını yazdırabilmeleri anlamına da gelmektedir.

6: Özel Sayfa – WYSIWYG HTML uygulama aracı, görsel HTML kullanarak özel uygulamalar yapmanıza imkân verir. Bu araçlar, ileri düzey uygulama geliştirme bilgisine sahip olmayanların daha fazla kişiselleştirilmiş sayfalar oluşturabilmelerine izin verir.

7: TV Uygulaması – TV uygulaması sayesinde, en sevdiğiniz televizyon kanallarını uygulamanız içinde birleştirebilir ve böylece hareket halindeyken favori şovlarınızı seyredebilirsiniz.

8: Fotoğraf Uygulaması – Bu araç sayesinde harika duvar kağıdı uygulamaları yapabilir ve bunları mobil dünyada paylaşabilirsiniz.

9: HTML Uygulaması – İleri programcılar içindir ve uygulama geliştiricilerinin uygulamalarına kendi kodlarını ekleyebilmelerine izin veren bir HTML uygulamasına sahiptir.

10: Zip Arşivi Uygulaması – İleri kullanıcılar içindir ve geliştiriciler AppsGeyser’a yükledikleri kodlarla kendi dosyalarını oluşturabilirler.

11: Niş Uygulaması – Niş uygulaması ya da özel uygulama sayesinde kullanıcılar, tek bir uygulama üzerinden çeşitli uygulama şablonlarını birleştirebilirler. Bu özellik, uygulama geliştiricilerinin farklı web kaynaklarını kullanarak bir tema etrafında şekillenen bir uygulama oluşturmalarına imkân verir.

12: Müzik Uygulaması – Müzik tutkunuysanız ve en sevdiğiniz müzikleri mobil dünyada paylaşmak istiyorsanız çevrimiçi MP3 dosyalarınızı kullanarak kendi uygulamanızı oluşturabilirsiniz.

13: Kitap uygulaması – Bu seçenekle dökümanlarınızı sadece uygulamanıza sahip olanların erişebileceği bir e-kitaba dönüştürebilirsiniz.

14: Yarışma Uygulaması – Uygulama kitlenizin belirlediğiniz konular hakkında ne kadar bilgi sahibi oldukları öğrenin. Bu sıra dışı yarışma uygulaması ile onların bilgilerini test edin.

Öyleyse, kendi uygulama imparatorluğunuzu oluşturmak için bu ilginç ve ücretsiz Android uygulaması oluşturma şablonlarından hangisini kullanacaksınız?