TELEGRAM ÜYELERİ SATIN AL
Kanalının abonelerini arttır

GERÇEK ŞAHISLARDAN OLUŞAN TELEGRAM ÜYELERİ SATIN AL:

Türkiye, Amerika, Avrupa, Nijerya, Etiyopya, Singapur, Endonezya, Hindistan ve herhangi başka bir ülke

İŞLETMENİZ İÇİN GERÇEK TELEGRAM ÜYELERİ VE

YENİ MÜŞTERİLER

Real Telegram Members

Yalnızca gerçek üyeler

Kanal ya da grup içeriğinize katılım sağlayabilecek 100% gerçek üyeler garanti ediyoruz. Bunlar botlar tarafından oluşturulmuş üyeler değildir. Üye satın alarak aynı zamanda telegram görüntülemeleri de satın almış olursunuz.

Members From Any Country

Bölge Tercihi

Telegram üyelerinizi dünyanın dört bir yanından satın alın: Türkiye, Hindistan, Nijerya, Etiyopya, Kenya, ABD, Avrupa, Malezya ve diğerleri.

Grow Telegram Channel

Hızlı & Güvenli Büyüme

Kanalınızı büyütün ve günler belki de saatler içerisinde 1000 gerçek üyeye ulaşın. Özel ve güvenli metotlarımızı kullanın.

Nasıl TELEGRAM ÜYELERİ ALIRIM?

İSTEK

İsteğinizi bırakın ve görevlilerimizin sizinle iletişime geçmesini bekleyin

ANLAŞMA

Görevli kişiden en iyi anlaşmayı alın

ÖDEME

Banka kartı, paypal, bitcoin, TRON, ether ya da diğer ödeme yöntemleriyle ödeme yapın

TESLİMAT

Telegram kanalınıza yeni üyeler elde edersiniz


Neden Telegram üyeleri satın almalısın?

TELEGRAM EKLEYİCİ İLE EFOR SARF ETMEDEN KANALINIZI NASIL BÜYÜTÜRSÜNÜZ

Gerçek şahıslar, bot değil

Tüm üyeler google play üzerindeki telegram bazlı uygulamalardan eklenmiş gerçek üyelerdir. Üyeleri grubunuza eklemeden önce her birinden rızasını alırız. Bu yüzden bu üyeler organik üyelerden farklı değillerdir, paylaşımlarınızı görür, servis ve ürünlerinizi satın alır, mesajlaşır ve içeriğinizi arkadaşlarıyla paylaşırlar.

Herhangi Bir Bölgeden

Özel teknolojilerimiz sayesinde %99 kesinlikle istediğiniz bölgeden üyeler sağlarız. Nijerya, İspanya, Fransa, İtalya, Almanya, Hindistan, Gana, Endonezya, ABD ve hatta Avustralya'dan üyelere ihtiyacınız varsa sorun değil! 150'den fazla ülkeden 500 binden fazla aktif kullanıcımız var. Etiyopyalı telegram üyelerini bile satın alabilirsiniz.

Ücretsiz Telegram Üyeleri

Ne kadar fazla telegram kanal ya da grup abonesi satın alırsanız o kadar az ödersiniz. Biz müşterilerimize satın alımlarına özel ücretsiz ekstra telegram üyeleri sunuyoruz. Eğer Hindistan’dan 8000 üye satın alırsanız, 2000 ekstra bonus veriyoruz. Uzun vadeli iş birliği yapmak istediğimizden müşterilerimiz için özel durum ve tekliflerimiz bulunuyor.

Sınırsız kapasite

Kanalınıza manuel olarak sadece 200 üye ekleyebilirsiniz, ancak AppsGeyser ile sınırsız sayıda Telegram üyesini kanalınıza davet edebilirsiniz. Kanalınıza 500.000 üye almak isteseniz bile size yardımcı olabiliriz!

Güvenlik ve Gizlilik

Telegram üyeleri, 2011'de kurulan ABD merkezli uluslararası bir BT şirketi olan AppsGeyser tarafından sağlanmaktadır. AppsGeyser, 2019'dan beri Telegram kanal sahiplerine promosyon hizmetleri sunmaktadır. Banka kartı, PayPal, Skrill ve bitcoin ile güvenli ödeme yöntemleriyle ödeme yapabileceğiniz Appsgeyser sizin için bir tür telegram abone oluşturucusudur.

Canlı Destek

Sorularınız veya sorunlarınız mı var? Kişisel yöneticiniz mümkün olan en kısa sürede size yardımcı olmaya hazır. Telegram kanal tanıtımınız öncesinde, sonrasında veya sırasında tüm sorularınızı yanıtlıyoruz.

GÜNCEL SAYILARLA TELEGRAM ÜYE EKLEYİCİ

1
Müşteri

Servislerimizi kullanmış ve telegram üyeleri satın almış 1000’i aşkın kanal sahibi

1 mln
Sağlanan ÜYE

Binlerce kanala ve gruba eklenmiş 4 milyonu aşkın üye

1 %
DÖNÜŞ ORANI

Müşterilerimizin %80’i ilk satın alımlarından sonra tekrar satın almak istiyor.

Müşterilerimiz ne diyor

telegram members, subscribers and followers
telegram users
add telegram
boost telegram
increase telegram channel
grow telegram channel
grow telegram channel
increase telegram channel

BİR TELEGRAM KANALI YA DA GRUBU İÇİN GERÇEK TELEGRAM ABONELERİ SATIN AL

TELEGRAM KANAL ÜYESİ EKLEYİCİ İLE İŞLETMENİZİ BİR İLERİ AŞAMAYA GÖTÜRÜN

telegram channel boost

Gerçek Kanal Üyeleri

Telegram Kanalınızda etkileşimi artırmak, içeriğinizi ve hizmetlerinizi/ürünlerinizi tanıtmak, işletmenizi çevrimiçi pazarlamak, yeni satışlar elde etmek ve müşteri sadakatini artırmak için Telegram üyeleri ekleyin.

telegram group boost

Gerçek Grup Üyeleri

Telegram Grubunuzdaki etkileşimi artırmak, geri bildirim almak ve binlerce yeni kullanıcıyla etkileşim kurmak için Telegram aboneleri ekleyin. Sohbet edin, etkinliği teşvik edin ve kullanıcı tarafından oluşturulan içerik alın.

Telegram Üyeleri Satın Almanın Avantajları

Nasıl TELEGRAM EKLEYİCİMİZ ile gerçek Telegram Üyeleri satın alıp kanalınızı büyütebilirsiniz

Telegram Kanalını ve Grup üyelerini satın almak, Telegram işini tanıtmanın en popüler ve etkili yollarından biri haline geldi. Gerçek Telegram üyeleri ile kanalınızı anında yükseltebilir, Telegram üyeleri ekleyebilir, kullanıcıların

güvenini kazanabilir, satışlarınızı artırabilir ve bir topluluk oluşturabilirsiniz.

Yüksek miktarda üye satın almak kanalınızın organik büyümesini de arttırabilir. Ne kadar fazla üyeniz olursa yeni organik üyelerin kanalınıza katılma şansı o kadar artar. Tekniklerimiz yeni üyeler eklerken tamamen güvenlidir. Kanalınıza 1000 üye eklemek birkaç saat veya birkaç gün alır.

Anında Yükseltin

Birkaç gün içinde kanalınızı 0 takipçiden 1000 takipçiye çıkartın. Abone eklemek güvenli ve güvenilir bir işlemdir.

Güven Kazanın

Yeni üyelerden güven alın. Yeni organik aboneler küçük kanallardan çok büyük kanallara katılırlar.

Satışlarınızı Arttırın

Gelirinizi arttırmak ve yeni müşteriler elde etmek Için ürünlerinizi ve servislerinizi reklam edin. Kullanıcıları satışlara çevirin.

Her ülkeden Telegram aboneleri satın alın

Aşağıdakiler dahil dünyanın her yerinden Telegram aboneleri ekliyoruz:

  • Asya: Hindistan, Nepal, Pakistan, Vietnam, Tayland, Endonezya, Filipin, Singapur, Malezya, Bangladeş, Sri Lanka, Laos, vb.
  • Avrupa: Birleşik Krallık (Birleşik Krallık), Avusturya, Belçika, Bulgaristan, Hırvatistan, Kıbrıs, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Almanya, Yunanistan, Macaristan, İrlanda, İtalya, Letonya, Litvanya, Malta, Hollanda, Polonya, Portekiz , Romanya, Sırbistan, Slovakya, Slovenya, İspanya, İsveç, Türkiye ve dahası.

  • Kuzey ve Latin Amerika: Amerika Birleşik Devletleri (ABD), Kanada, Meksika, Brezilya, Arjantin, Kolombiya, Peru, Dominik Cumhuriyeti, Honduras, Şili, Paraguay, Uruguay, Bolivya, Venezuela, vb.
  • Afrika: Nijerya, Etiyopya, Mısır, Tanzanya, Güney Afrika, Kenya, Uganda, Mozambik, Gana, Fildişi Sahili, Kamerun, Burkina Faso, Malavi, Zambiya, Zimbabwe, vb.

  • Sovyet sonrası ülkeler: Ukrayna, Özbekistan, Kazakistan, Türkmenistan, Beyaz Rusya, Gürcistan vb.

  • Doğu ülkeleri: Cezayir, Mısır, Ürdün, Kuveyt, Lübnan, Libya, Fas, Katar, Suudi Arabistan, Sudan, Tunus, Birleşik Arap Emirlikleri ve Yemen, vb.

buy telegram subscribers

Dünyanın herhangi bir ülkesinden gerçek üyelerle Telegram’ınız için anında destek alın.

Hâla sorularınız mı var?

NEDEN TELEGRAM ÜYELERİ SATIN ALMALIYIM?

Hindistan ve Özbekistan ülkelerinden çevrimdışı kullanıcıları rastgele ekleyen diğer hizmetlerin aksine, öngörülemeyen üye davranışı ve yüksek bırakma düzeyi… Yüksek kaliteli, benzersiz ülke hedefleme, hızlı teslimat, bonus olarak ücretsiz Telegram üyeleri, haftanın 7 günü canlı destek sunuyoruz. Bunlar faydalarımızdan sadece birkaçı.

BUNLAR SAHTE ÜYELER Mİ? OFFLİNE KULLANICILAR MI ? BOTLAR MI ?

HAYIR! Çevrimdışı ve sahte üyeler ve botlarla terfiye karşıyız. Bu üyeler, içeriğinizle asla etkileşime geçmeyecek ve çok yakında Telegram tarafından silinecektir (bu, Telegram Kullanım Koşullarına aykırıdır). Biz bunu aksine, yalnızca kanalınızda veya grubunuzda aktif kullanıcı olabilecek yasal aboneler sağlıyoruz.

TELEGRAM ÜYELERİNİ NE KADAR HIZLI EKLEYECEKSİNİZ?

Teslimat hızı, kullanıcı etkinliğine ve coğrafi konum (ülke) seçiminize bağlıdır. Kanalınız veya grubunuz için 1.000 üyeye ulaşmak birkaç saatten birkaç güne kadar sürebilir.

BELLİ BİR KİTLEDEKİ TELEGRAM ÜYELERİNİ EKLİYOR MUSUNUZ?

Üyeleri ilgi alanlarına veya cinsiyete göre hedefleyemeyiz. Ancak kullanıcılar içeriğinizle ilgilenirlerse Telegram kanalınıza katılacaklar ve orada kalacaklar, içeriğiniz, ürünleriniz ve hizmetlerinizle etkileşim kuracaklar. Telegram kullanıcılarını ülke ve dile göre hedefliyoruz. İster Kenya, Kanada, Brezilya, Arjantin, Peru, Birleşik Krallık, Ukrayna’dan kullanıcılara, ister sadece İngilizce konuşan üyelere ihtiyacınız olsun, bunları sizin için sağlayabiliriz.

Nasıl Telegram üyeleri satın alırım?

“Telegram Üyeleri Satın Al” düğmelerinden birine tıklayarak Telegram botumuzu başlatın. Paketlerimizi, fiyatlarımızı ve ödeme yöntemlerimizi göreceksiniz. Siparişinizi verdikten sonra, yöneticimiz anlaşmayı imzalamak için sizinle iletişime geçecektir. PayPal, banka kartı, Skrill, bitcoin, ether, USDT ve hatta tron ​​ile ödeme yapabilirsiniz.

TELEGRAM ÜYELERİ SATIN ALMANIN MALİYETİ NE KADARDIR?

Hizmetlerimiz ücretsiz değildir. Fiyat, ilgilendiğiniz ülkeye bağlıdır. Fiyatları hemen görmek için Telegram botumuzu açın. Telegram üyeleri satın alabilir ve PayPal, banka kartı, Skrill, bitcoin ve diğer kriptolarla ödeme yapabilirsiniz.

KANAL / GRUP ÜYELERİNİ NASIL EKLERSİNİZ?

Web platformu AppsGeyser’da oluşturulan ve Google Play’de yayınlanan Telegram tabanlı mesajlaşma uygulamalarından üyeler ekliyoruz. Kullanıcılar marketten uygulama yükledikten sonra, kanallara katılma daveti içeren bir açılır pencere görürler. Şu anda tüm dünyada 500 binden fazla aktif kullanıcımız var, bu şekilde herhangi bir ülkeyi hedefleyebiliriz.

KANALIM ÜYE EKLEME NEDENİYLE ENGELLENECEK Mİ?

HAYIR! Rre almak için kanalınızda yetişkinlere uygun ve yasa dışı içerik yayınlamanız veya başkalarını dolandırmanız gerekir. Bu kurallara uyduğunuz sürece kanalınız yasaklanmaz. Telegram üye toplayıcımız güvenlidir.

ÖZEL KANALLARI TANITABİLİR MİSİNİZ?

Evet elbette! Herkese açık veya özel tüm kanalları tanıtıyoruz.

YETİŞKİNLER İÇİN İÇERİĞİ OLAN BİR KANALI TANITABİLİR MİYİM?

Ne yazık ki hayır. Google Play Kullanım Şartları’na saygı duyuyoruz, bu nedenle, politikalarına aykırı herhangi bir içeriğe sahip kanalların ve grupların tanıtımını yapamıyoruz. Promosyona başlamadan önce her kanalın yasa dışı içerik, dolandırıcılık planları içerip içermediğini kontrol ediyoruz.

Ücretsiz Telegram Üyeleri alabilir miyim?

Evet, satın alma işleminiz için bonus olarak ücretsiz Telegram üyeleri alabilirsiniz. 8.000 üye satın alırsanız, ücretsiz olarak 2.000 üye daha alabilirsiniz. Özel tekliflerimiz hakkında daha fazla bilgi edinmek için Telegram botumuzu başlatın.

Telegram aboneleri için nasıl ödeme yapabilirim?

Aşağıdaki yöntemlerden birini seçerek ödeme yapabilirsiniz: PayPal, banka kartı, Skrill, bitcoin, ether, USDT ve hatta tron. Mpesa, PayTm, Google Pay gibi yerel sistemlerle yapılan ödemeleri kabul etmiyoruz.

Kanalınızı gerçek Telegram üyeleriyle güçlendirmeye hazır mısınız?

Banka kartı, PayPal, Skrill, bitcoin veya ether ile ödeme yapın

Hemen başlamak için ABONE SİPARİŞ VER‘e tıklayın!

AppSGEYSER - Telegram Üye toplayıcı hakkında

2011 yılında kurulan ABD merkezli şirket, ağırlıklı olarak Android işletim sistemi için mobil uygulama geliştirmeye odaklandı. AppsGeyser, 2013’ten beri işletmeler ve bireyler için uygulama geliştirme ve pazarlama dahil olmak üzere Telegram hizmetleri sunmaktadır. Misyonumuz, içerik paylaşımını herkes için basit ve uygun maliyetli hale getirmektir. Telegram kanalınızı bizimle tanıtın ve içeriğinizi tüm dünya ile paylaşın.